Varkenshaas

(het meest luxe stukje vlees van het varken)

De varkenshaas is het meest luxe stukje vlees uit het varken en is erg populair.
Varkenshaas heeft een zacht mondgevoel en laat zich gemakkelijk combineren met diverse smaken en
smaakthema’s. Echter kan hij ook snel te droog worden als deze niet op de juiste wijze wordt klaargemaakt.
Brandenburg Culinair Slagerij heeft een aantal smaakvolle varianten van de
culinaire varkenshaas ontwikkeld.

Varkenshaas Culinair

Varken

Clean Label

Varkenshaas

Culinair
300 gram (1 stuk)
Varken
Clean Label

Braadpan: Verwijder de verpakking. Verhit ca.50 gram vloeibare margarine en/of olie in de pan en schroei het product rondom dicht. Matig de temperatuur en plaats een deksel schuin op de pan. Voeg geen water toe. Braad het product gaar gedurende 6-8 minuten per 100 gram.

Oven: Verwarm de oven voor op 175°C. Verwijder de verpakking. Verhit ca.50 gram vloeibare margarine en/of olie in de pan en schroei het product rondom dicht. Leg het product in een ovenschaal, giet het braadvocht over het product en plaats deze in het midden van de voorverwarmde oven. Braad het product gaar gedurende 8-10 minuten per 100 gram.