Wij denken mee door te kijken wat de behoefte is van de consument

Brandenburg Culinair

Onze Concepten

(nóg meer smaakbeleving)

Breng variatie, smaak en beleving op tafel!
De wereld om ons heen verandert snel. De consument die op een hoog welvaartsniveau leeft is mobiel, ontvangt veel prikkels, leeft een vluchtig bestaan en heeft behoefte om van de maaltijd nog meer een genietmoment te maken.
Dat is waar Brandenburg Culinaire Slagerij specifieke concepten voor bedenkt en met succes ontwikkelt.


Meesterstuk

Een heerlijk vleesproduct dat verkrijgbaar is in het vleesschap van diverse supermarkten. Het Meesterstuk bestaat uit: Een kwaliteit stuk culinair vlees, een culinaire saus, een speciale kruidenmelange, handige pop-up thermometer en een uitgebreide bereidingsinstructie. Dit alles in een fraaie verpakking inclusief een  bereidingswijze die stap voor stap te volgen is. 

Het assortiment bestaat uit 4 specialiteiten: Rosbief met rode wijnsaus, Kalfsfricandeau met kruidige jus, Buikspek met oosterse glace en Procureur met sweet honey saus.